здравеите имам проблем с педала на съединителя при една гонка веднъж като сменях скорост педала на съединителя ми остана долу и не се вдига самичак казаха ми една от помпите на съединителя но интересното е че след известно време проблема се оправи и сега пак почна да прави така ако някои може да помогне ще съм мн благодарен
Известие
Collapse
No announcement yet.
педал на съединителя не отделя
Collapse
X
-
Как може да се разбере коя от помпите е прецакана .. ?? моите и 2те на вид са ок и немога изобщо да разбера коя е за смяна не губи и грам течност .. просто хода на педала на съеденителя не е същия в горно положение сякаш увисва а като го натисна в най долна точка става непосилен за натискане (доста твърд).. иначе по средата е мекичък и приятен .. както си трябваalfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
това цилиндара имаш предвид долната помпа на съединителя която е на кутията..?Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениеКак може да се разбере коя от помпите е прецакана .. ?? моите и 2те на вид са ок и немога изобщо да разбера коя е за смяна не губи и грам течност .. просто хода на педала на съеденителя не е същия в горно положение сякаш увисва а като го натисна в най долна точка става непосилен за натискане (доста твърд).. иначе по средата е мекичък и приятен .. както си трябваточка
Comment
-
Колега съеденител е сменен преди седмица ще сменям скоро помпа но незнам коя ... съеденителя в перфектен .. не боксува по никакъв начин стана 2 пъти по мек като го смених и не тресе .. затова и питах за помпитеalfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениезначи ли това че пак ще трябва да се свалят скорости ??Работният цилиндър е отгоре на кутията и се сменя сравнително лесно. По-голям гърч е за помпата в купето.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениеКолега съеденител е сменен преди седмица ще сменям скоро помпа но незнам коя ... съеденителя в перфектен .. не боксува по никакъв начин стана 2 пъти по мек като го смених и не тресе .. затова и питах за помпитеточка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениесамо феродов ли смениalfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениекомплект .. Казааха че не е хубаво да се сменя на части .. .. Пък и щом омекна след смяната предполагам и притискателя е бил заминал ..точка
Comment
-
Моя не отделяше, по същия начин от време на време заради външната помпа, от нея течеше почти незабележимо масло, когато я смених беше точно както колегата tqnbtb за извесно време сега после всичко се нормализира(беше добре обезвъздушена след интервенциите)Last edited by Deathriderr; d.m.y г., 08:58.145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня
Comment
Comment